kragerø skolekorps

Nyheter fra musikkorps.no:

Dette er vår nye nasjonale produsent

Etter en lang søknads- og intervjuprosess har Norges Musikkorps Forbund funnet sin nye nasjonale produsent. Hun begynner 14. august, og skal bidra til at NMF sine arrangementer løftes til nye høyder.


Les mer
Påmelding FeriePULSE – ledersamling 2023

NMF inviterer til ledersamling for FeriePULSE 2023. Samlingen gir en introduksjon til FeriePULSE som arrangement med gjennomgang av metodikk, aktiviteter og repertoar, samt introduksjon til de ulike rollene og produksjon av kurs.

Frist for påmelding: søndag 25. juni

Merk: JavaScript er påkrevd for dette innholdet.

Les mer
Landsmøtet 2024

Det 40. ordinære landsmøtet arrangeres i Trondheim i 2024. Landsmøtet er NMFs øverste organ og arrangeres annethvert år.

Når: 26.- 28. april 2024
Hvor: Trondheim
For hvem: Hver region stiller med et visst antall delegater, avhengig av antall medlemmer. Det er den enkelte region som avgjør hvem som sendes som delegater.


Les mer
Ungdommens musikkmesterskap tar ett års pause

Tradisjonsrike Ungdommens musikkmesterskap (UMM) – en nasjonal og svært anerkjent konkurranse for unge musikere i fremførelse av musikk, tar ett års pause. Dette fordi arrangørene ønsker å ta en omfattende og helhetlig gjennomgang av konkurransen.


Les mer
Dette er vinneren av fotokonkurransen

Etter en overveldende respons, over 700 unike bilder og et engasjement vi sjeldent ser maken til, har NMF og Tryg kåret en vinner av fotokonkurransen i forbindelse med 17. mai. Vinneren er Bodø Harmonimusikk, som stikker av med en pengepremie på 10 000 kroner.


Les mer
Slik feiret Europas beste janitsjarkorps

Mandag kveld møttes Musikkforeningen Nidarholm til første øvelse etter å ha blitt europamestere i Frankrike. Mange tok en velfortjent pause etter EM-helgen, og nå var det endelig på tide å markere denne historiske bragden for trønderkorpset. Representanter fra NMF Trøndelag og president Rita Hirsum Lystad ble med på feiringen, og det ble en flott seanse.


Les mer
Månedens korps – Nøtterøy Skolekorps

Vi starter en ny serie – månedens korps. Først ut er Nøtterøy Skolekorps, som bidrar på REMA 1000 sin maikampanje.


Les mer
Velkommen til Kragerø Skolekorps Foto: KV Jimmy Aasen
Velkommen til Kragerø Skolekorps Her på nettsidene våre finner du oppdaterte nyheter og korpsets historie. Kom snart innom igjen for vi oppdaterer med ujevne mellomrom med både nyheter og historien vår. Er det noe du lurer på finner du aktuell kontaktinformasjon under fanen om oss. Les mer
Støtt oss med din grasrotandelen
Støtt oss med din grasrotandelen Les mer
Corona stopper øvelsene
Corona stopper øvelsene Inntil videre er øvelsene avlyst. Les mer